KEAJAIBAN DI GOOGLE SEARCH

KEAJAIBAN DI GOOGLE SEARCH

batuterbang

Kali ini Ammar bukan nak bercerita pasal batu terbang ataupun batu terapung macam gambar kat atas ni tapi benda yang lagi menarik yang korang semua boleh buat. Gambar batu diatas sekadar perhiasan semata-mata. Tiada kaitan dengan post kali ini.

 

Sebelum ini Ammar ada buat post pasal TERJUMPA BENDA AJAIB DI GOOGLE SEARCH , tapi kali ini Ammar nak kongsi benda yang lagi menarik dari post sebelum ini. Tajuk post kali ini adalah keajaiban di google search. Sangat-sangat menarik post kali ini. Untuk mengetahui apa yang ajaib itu apa kata kita semua cuba dulu.

 

Mula-mula buka google search dan copy code dibawah dan paste:

(sqrt(cos(x))*cos(200x)+sqrt(abs(x))-0.7)*(4-x*x)^0.01, sqrt(9-x^2), -sqrt(9-x^2) from -4.5 to 4.5

 

Tekan enter dan lihatlah hasilnya, Selamat mencuba. Jangan lupa share kepada orang yang tersayang.

2 comments.. read them below or add one

Fay Fay 16 Disember 2011 2:10 PTG
tak berani nak cuba.. takot keluar gambar hantu.. ammar skrg nih nakal sket.. hehe
taoslayerz taoslayerz 16 Disember 2011 4:31 PTG
gambar nih palsu ...sebenarnye batu nih tak terapung pon...