KOLEKSI GAMBAR UPIN & IPIN

KOLEKSI GAMBAR TERBARU KARTUN UPIN DAN IPIN
18
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Atas permintaan ramai dari pembaca setia blog ini, kali ini Ammar akan kongsikan kepada semua koleksi gambar kartun Upin dan Ipin. Sebenarnya kartun Upin dan Ipin bukan sahaja terkenal di Malaysia tetapi di seluruh dunia. Khas untuk pembaca setia blog ini, Ammar kongsi gambar-gambar terbaru Upin dan Ipin.

Gambar-gambar terbaru Upin dan Ipin ini Ammar perolehi di google search dan page Upin & Ipin di facebook. Jika anda mahukan lebih lagi gambar-gambar Upin dan Ipin yang terbaru dan segar dari ladang lawatilah page Upin & Ipin (Official Homepage) KLIK SINI.
7
Upin dan Ipin merupakan salah satu watak kartun tempatan yang paling berjaya setakat ini. Kartun yang berasal dari Malaysia ini telah berjaya menembusi beberapa buah negara lain antaranya adalah seperti Singapura, Indonesia dan Brunei. Upin dan Ipin adalah salah satu kartun yang berada di bawah syarikat animasi tempatan, Les' Copaque Production.
8

12

13

15

16

19

copy-of-vlcsnap-314972

Gambar Upin & Ipin

Kartun Upin dan Ipin

Koleksi gambar Upin dan Ipin

ui-yt-background

Upin dan Ipin

Upin n Ipin

wallpaper upin dan ipin

wallpaper_Upin-ipin-terbaru

WD_UpinIpin_DuitRaya

6

3 comments.. read them below or add one

azu azu 8 Disember 2011 8:26 PG
logiklah ramai budak2 suke upin ipin ni..kita yg besau tengok diorg mmg comey sgt..cute, keletah..botak juga..haha
HafsahAzmi HafsahAzmi 8 Disember 2011 7:33 PTG
comel upin ipin . memang terbaek lah cerita ni :)
deno deno 10 Disember 2011 2:28 PG
eiii!!! upin ipin!!!! deno suke jugak tengok kartun upin ipin nie, deno biase tengok kat TV9 n disney channel.. hehe... thanks amar post gambar, bleh deno save... heee(^_^)