31 Mei 2011

Ferrari 458 Italia Buat Aku Teruja

Dari dulu sampai sekarang aku memang minat gila-gila kereta ferrari. Aku ni boleh dikatakan peminat setia Ferrari lah sebab asyik guna kereta ni je masa kecik-kecik dulu. Tapi bukan kereta betul lah, main dalam games je pun. Berangan nak pakai kereta ni tapi aku tahu aku memang tak mampu nak pakai kereta mahal macam ni. Siapalah aku kan? Jom kita tengok betapa hebatnya kereta berjenama Ferrari ni.

Politik Malaysia Semakin Parah | Anwar Ibrahim Di Fitnah

Aku memang tak suka masuk isu-isu politik dalam blog ni sebab aku tahu kalau main politik je mesti ada yang terasa. Tapi kali ni aku nak buat entri ni bukan untuk politik semata-mata tapi hanya ingin menyampaikan sesuatu yang benar kepada rakyat Malaysia. Aku dah meluat dengan politik kat Malaysia ni. Jijik sangat dengan orang politik yang main isu bodoh seperti fitnah, pengaruh media, rasuah dan sebagainya.

Semakin hari politik dalam negara ni semakin parah. Rakyat dikaburi oleh penyangak-penyangak politik. Barang naik, minyak naik, tarif elektrik naik, semuanya naik. Tapi rakyat masih bodoh dan bangang semacam duk sokong parti yang bodoh macam tu. Aku tak dapat tahan dengan kemarahan aku ni. Jiwa aku terseksa bila orang ramai terseksa.

Tapi aku hairan sangat-sangat kenapa rakyat tidak mahu buat perubahan? Sudah tersepit dan susah macam ni masih lagi menyokong kepada yang zalim. Bodoh sangat ke rakyat Malaysia ni? Kalau rasa bodoh sangat tengok lah video kat bawah ni. Tapi aku rasa tetap ada yang bodoh lepas tengok video ni. Masih tak percaya dengan keburukan pemimpin negara. Duk sanjung tinggi-tinggi pemimpin zalim.

Alex Ferguson Cakap Melayu Lepas Kalah Dengan Barcelona

Lepas kalah teruk dengan Barcelona Alex Ferguson secara automatik pandai bercakap bahasa Melayu. Hebat tak Alex Ferguson ni? Hebat kan? Bhahahahaha….

 

Gambar Manusia Di Sembelih, Dikelar | Daging Manusia Sedap Ke?

Sebelum ni semua dah tengok gambar orang makan orang dekat ENTRI NI kan? Tapi yang tu tak best sebab gambar mayat tu bukan gambar real tapi cuma roti yang diukir menjadi orang je. Kali ni Ammar nak tunjuk gambar mayat orang dikelar secara real punya, takde tipu-tipu punya. Jom layan gambar kat abawah ni.


5080_dsc09769
Suka-suka dia je sembelih orang. Mamat ni ingat tu lembu ke nak sembelih-sembelih ni.

5080_dsc09770
Dengan rakusnya Mamat ni sembelih orang.

5080_dsc09771
Lepas sembelih, belah perut pulak dah!!!

5080_dsc09773
Aktiviti melapah daging manusia

5080_dsc09774
Kikis semua daging kasi nampak tulang.

5080_dsc09775
Ni gambar kepala manusia yang dikerat tadi.

5080_dsc09776
Potong tangan lah pulak. Ingat ni hukum hudud ke?

5080_dsc09780
Perut manusia dibiarkan dia atas tanah.

5080_dsc09782
Tinggal kaki je lagi belum kikis daging.

5080_dsc09785
Kasi nampak tengkorak pulak.

5080_dsc09817
Ini gambar tengkorak manusia.

5080_dsc09822
Siap posing lagi dengan gambar tengkorak.

5080_dsc09763
Potong lagi dan potong lagi.

5080_dsc09764
Best ke melapah daging manusia ni?

5080_dsc09765
Apa yang penting kerjasama.

5080_dsc09767
Kasi potong kepala ini olang.

5080_dsc09768
Ni gambar badan manusia yang dikerat-kerat.

Ben Ashaari: http://www.benashaari.com/

Ben Ashaari
Siapa yang tak kenal dengan blogger famous ni. Sebut je nama mesti blogger-blogger lain kenal. Tak kira blogger muda, blogger tua, kanak-kanak dan kucing pun kenal sape Ben Ashaari ni. Dulu aku ada baca blog sorang budak tu, siap suruh kucing dia lagi mengadap laptop dan tengok blog Ben Ashaari ni. Betapa glamournya blog Ben Ashaari.


Tapi aku suka cara Bro ni, walaupun dia dah glamour tetapi tetap berpijak dibumi yang nyata. Kenapa aku cakap macam tu? Sebab tiap kali ada orang puji dia dia tetap merendah diri dan tak sombong dan bongkak. Blogger inilah yang kita mahu. Aku harap semua blogger kat Malaysia ni macam Bro ni.


Apa yang paling aku tabik pasal Bro ni adalah 5 angka follower dalam masa setahun lebih. Hebat kan? Aku ni nak dapat follower 4 angka pun makan masa 6 bulan. Bukan senang nak dapat jumlah follower seramai tu kalau tak kuat usaha. Setahu aku lah, follower Bro Ben Ashaari ni dan cecah 14775 sekarang ni. Hebat kan?

30 Mei 2011

Anak Melayu Pertama Menjadi Pensyarah Di Universiti Oxford (Lepasan Sistem Pondok)

Aku hairan dan pelik lah dengan masyarakat Melayu sekarang ni. Suka sangat pandang serong kat Sistem Pendidikan Tradisional iaitu Pondok. Ada yang kata belajar kat Pondok ni gelap masa depan untuk dapat kerja bagus. Kalau belajar kat Universiti dan Kolej ada masa depan yang cerah untuk dapat kerja ke? Berapa ramai pelajar lepasan Universiti yang menganggur? Ramai kan? Siapa yang suka sangat kata belajar Pondok takde masa depan? Mai sini tengok video ni.

29 Mei 2011

KEPUTUSAN PENUH LIGA JUARA-JUARA EROPAH BARCELONA VS MANCHESTER UNITED | UEFA CHAMPIONS LEAGUE FINALE 2011 29/5/2011

final
BARCELONA (3) – (1) MANCHESTER UNITED

Keputusan penuh perlawanan akhir Liga Juara-Juara Eropah mengesahkan Barcelona sebagai Juara berganda. Pada separuh masa pertama perlawanan Barcelona dan Manchester United terikat seri 1-1 hasil jaringan gol dari Pedro(Barcelona) dan Wayne Rooney(Manchester United).

Namun, pada separuh masa kedua Barcelona berjaya lagi menambah gol pada minit ke-54 hasil jaringan pemain terbaik dunia Messi. Manchester United selepas itu dilihat semakin agresif dengan serangan berbahaya terhadap pasukan Barcelona namun serangan demi serangan berjaya dipatahkan oleh pasukan Barcelona.

Sekali lagi Manchester United dikejutkan oleh pasukan Barcelona hasil jaringan gol dari David Villa pada minit ke-69. Gol itu menjadi gol kemenangan buat pasukan Barcelona dan keputusan penuh perlawanan 3-1. Barcelona sekali lagi mencipta sejarah sebagai Juara Eropah.

24 Mei 2011

Info Penting Suruhanjaya Syarikat Malaysia

pix_gal0

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera,


Pernah atau tidak anda bercita-cita untuk memulakan
perniagaan anda sendiri? Jika anda telah bermula, tahniah
saya ucapkan kepada anda!


Walaubagaimanapun, sudahkah anda mendaftarkan perniagaan
anda? Tak kita perniagaan anda dijalankan secara sepenuh masa
ataupun secara sambilan, asalkan ianya dijalankan dengan
tujuan keuntungan, anda perlu mendaftarkan perniagaan anda
dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia.


Perniagaan yang tidak didaftarkan, sekiranya didapati
bersalah, anda boleh dikenakah denda atau pun penjara.
Jadi, jangan kerana sayangkan beberapa puluh ringgit, anda
terpaksa membayar denda puluhan ribu atau ke penjara.


Proses pendaftaran perniagaan tidak rumit dan hanya mengambil
masa beberapa jam sahaja. Anda boleh mendapatkan borang
pendaftaran perniagaan di SSM secara PERCUMA.


Walaubagaimanapun, ada beberapa perkara yang perlu anda tahu
sebelum mendaftar di SSM untuk mengelakkan proses menjadi
bercelaru dan rumit. Nak tahu apakah perkara itu? Dapatkan
ebook "Mula Niaga: Offline & Online" di
http://mulaniaga.com/index.php?ref=pcr353


Terima kasih.


Ikhlas,

Ammar Yasir

Rahsia Tawan Traffik Dengan Innit

regdfd
Berita baik untuk blogger yang meletakkan iklan nuffnang pada blog!!!! Tahukah anda dengan status Gliteratti yang anda ada itu anda boleh menawan traffik blog dengan  mudah? Caranya  mudah sahaja, hanya menggunakan Innit Nuffnang. Setiap kali anda menulis entri terbaru pastikan anda pingkan entri itu di Innit Nuffnang KLIK SINI.


Pastikan entri yang di ping itu tersenarai didalam Featured Posts untuk memudahkan anda mendapat traffik tinggi pada blog. Bagaimanakah cara untuk tersenarai di dalam Featured Posts? Caranya cukup mudah. Pastikan anda membuat entri yang menarik dan tajuk menarik yang boleh membuat orang lain teruja dan ingin tahu mengenai isi entri anda itu.


Waktu paling sesuai untuk pingkan entri anda di Innit Nuffnang adalah pada pukul 12 tengah malam dan entri anda berpeluang tersenarai didalam Featured Posts. Featured Posts akan kelihatan di laman web Nuffnang seperti gambar dibawah.
Untitled[2]


Entri anda akan tersenarai di dalam Featured Post mengikut jumlah Nang It, semakin banyak Nang It semakin tinggi kedudukan didalam Featured Posts. Untuk pengetahuan anda semua segala tips dan ilmu mengenai teknik menawan traffik ini Ammar perolehi dari ebook dan tunjuk ajar sifu blog.


Sebelum ini Ammar telah membeli ebook yang cukup bermanfaat dari Saudara Amirul Hafiz iaitu Ebook Rahsia Nuffnang di laman web INI. Tetapi jualan untuk ebook itu telah ditutup untuk selama-lamanya dan berita terbaru beliau telah mula menjual ebook lain yang mirip dengan ebook sebelum ini tetapi lebih fokus lagi kepada teknik jana wang dengan blog. Untuk membeli KLIK SINI.


Nota kaki: Kalau beli ebook pun berkira macam mana nak jana wang dengan blog kan? RM50 yang dilabur sekarang boleh buat duit pada kita RM50,000 masa akan datang. Berbaloi tak?

23 Mei 2011

Cara Pantas Buat Duit Dengan Blog



Berita baik untuk blogger!!! Kini saudara Amirul Hafiz menghasilkan satu lagi ebook untuk blogger yang ingin menghasilkan pendapatan lumayan dengan blog. Hanya menulis blog mampu menjana pendapatan 4-5 angka sebulan. Jika sebelum ini saudara Amirul Hafiz telah menghasilkan ebook Teknik Rahsia Nuffnang yang mendapat sambutan hangat sehinggakan pihak nuffnang sendiri menelefon beliau dan menyuruh beliau menghentikan jualan ebook itu. Tidak lama kemudian Saudara Amirul Hafiz telah mengumumkan jualan ebook itu ditutup.
rahsiabuatduitnuffnang
Mungkin sudah ramai blogger yang bosan kerana sudah lama blogging tetapi belum menghasilkan duit dengan blog. Letak iklan nuffnang tetapi earning belum cukup untuk cashout, setahun blogging belum dapat duit dengan blog dan sebagainya. Kini semua itu tidak lagi terjadi jika anda membeli ebook dari saudara Amirul hafiz ini. Ebook yang penuh dengan teknik-teknik bagaimana ingin menjana pendapatan secara pantas dengan blog.


Dapatkan sekarang ebook ini sebelum terlambat kerana mungkin ebook ini juga dijual secara terhad seperti ebook Rahsia Nuffnang. Klik gambar dibawah untuk membeli ebook Cara Pantas Jana Wang Dengan Blog.

Gambar Orang Makan Orang

Roti Manusia (6)
Pelik tapi benar, dengan idea pelik seorang lelaki ini beliau telah berjaya membuka sebuah kedai roti yang unik. Kenapa unik? Sebab roti yang dijual adalah berbentuk organ manusia. Tengok gambar kat atas ni, dah macam pakar forensik pulak mamat ni kan? Padahal itu adalah roti je pun.
Roti Manusia (7)
Sape nak makan kepala manusia? Pilih-pilih…murah je ni.
Roti Manusia (8)
Proses mengukir muka manusia. Ingat senang ke nak buat roti ni? Susah beb…. Kena ukir, solek dan macam-macam lagi.
Roti Manusia (9)
Abang!!! Bagi saya tangan manusia satu. Lapar sangat ni. tak makan lagi dari pagi tadi.Huhuhuhuhu..
Roti Manusia (10)
Muka seorang pembunuh bersiri..Hehehehe….
Roti Manusia (11)
Kaki ni macam sedap je. Berapa harga? Perisa coklat ke perisa strawberi ni?
Roti Manusia (12)
Ayunya muka roti ni. Nak makan pun tak sampai hati.Huhuhuhuhu…
Roti Manusia (13)
Mati dah orang ni. Kesian pulak tengok…Huhuhuhuhu…sedihnya….
Roti Manusia (14)
Semuanya ada disini, pilih-pilih…… Kaki ada, tangan ada, badan ada, kepala pun ada.
Roti Manusia
Makcik ni tengah susun organ-organ manusia pulak dah!!!
Roti Manusia (2)
Yang mana satu hensem?
Roti Manusia (3)
Makcik ni tengah susun badan mangsa pembunuhan kejam.
Roti Manusia (4)
Ni bukan pakar forensik ya… Cuma makcik yang kerja kedai roti ni je. Jangan tertipu pulak ya.
Roti Manusia (5)
Ini dia orang makan orang yang kita cari…Huhuhuhuhuhu…

Carlo Ancelotti Dipecat!!!

Carlo-Ancelotti_1116818c
Sudah menjadi satu tradisi bagi Chelsea memecat pengurus yang menunjukkan prestasi yang kurang memuaskan. Sekali lagi Chelsea memecat pengurusnya iaitu Carlo Ancelotti setelah pasukan Chelsea kalah 1-0 dalam perlawanan menentang Everton.

Selamat tinggal Carlo Ancelotti. Berakhirlah tugas seorang pengurus Chelsea ini dan pengurus baru akan diumumkan tidak lama lagi.

20 Mei 2011

Nombor Follower Cantik 1111

follower 1111
Saat yang ditunggu-tunggu…. Nombor cantik lagi.hehehe….1111 sudah… Syukur alhamdulillah sebab jumlah follower semakin meningkat hari ke hari.

Sempat jugak printscreen gambar follower ni tadi masa letak header baru blog ni. Kalau lambat sikit je memang tak sempat lah tengok follower 1111 ni. Bestnya sekarang ni sebab jumlah pengunjung blog ni semakin meningkat.

Bila orang dah bagi kepercayaan macam ni lagi bersemangat nak update blog tiap-tiap hari kan? Lepas ni kena aktfi lah sikit blogging ni barulah dapat up lagi jumlah follower.

Gempar!!!Blogger Melayan Nafsu Buas


18sx-300x300
Aku sukakan yang gebu-gebu, penuh dengan warna memikat naluri lelakiku, berair dan pekat-pekat. Aku sukakan warna kuning kerana sangat sedap bila aku menghirup dan memasukan ke dalam mulut. Sungguh nikmat sekali. Nafsuku semakin buas apabila terpandang didepan mata.



Nafsu aku untuk memakanmu semakin kemuncak wahai dadih yang sedap. Aku sukakan dadih berperisa jagung sebab kamu sangat sedap sekali. Warna kekuningan memikat lagi nafsu buasku.
dadih-resepi-sedap
Nak dadih warna kuning tu.
DSC01150
Tak suka warna pink sebab jiwang sangat.Bhahaha…
SANY0677
Haaa..yang ni aku suka. Nak satu.
Nak tahu macam mana buat dadih sendiri tanpa beli yang segera? Siap boleh buat bisnes lagi dengan dadih ni. Dapat income beribu-ribu sebulan…Woowww….bestnya..tak sabar lagi nak baca ebook ni.. Jom beli ebook ni.. Gempak gila. Nak beli klik gambar dibawah ini.

Gempar!!! Earning RM1000++ Sebulan

1269694801_83999770_1-Mencari-Rakan-Niaga-Bisnes-wilayah-persekutuan
Berita baik dan gempak untuk semua. Macam tak percaya je bila Ammar dapat tahu hanya dengan jual dadih boleh jana pendapatan 4 angka sebulan. Betul, memang betul hanya dengan jual dadih je boleh dapat pendapatan RM1000++ sebulan.



Rahsia jana pendapatan dengan dadih ni Ammar dapat tahu dari sahabat blogger iaitu Peja. Beliau mengusahakan perniagaan dadih dan telah mendapat RM1000++ sebulan. Untuk berkongsi ilmu perniagaan dadih ni saudara Peja telah menghasilkan satu ebook Rahsia Dadih untuk semua. Dalam ebook ini menceritakan bagaimana cara untuk membuat dadih dan memasarkan dadih untuk mendapat pendapatan lumayan.



Senang je nak buat dadih ni bukan susah pun tapi cara pemasaran dadih tu kita perlu tahu untuk dapat pendapatan lumayan. Nak tahu jom beli ebook Rahsia Dadih ni. Sangat murah sebab harganya RM30 je. Ebook ni semakin laris dipasaran internet. Rugilah jika anda yang minat bisnes tapi tak ambil langkah pertama ini. Ramai yang mahu berjaya tetapi tidak memulakan langkah pertama. Ammar suka beli ebook sebab boleh tambah pengetahuan dan banyak ilmu yang boleh digunakan.



Perniagaan ini sangat sesuai untuk sahabat blogger yang tengah bercuti semester sebab buat dadih ni senang je. Buat dan jual je. Jual tu bukan jual sendiri. Ada caranya. Nak tahu rahsia jom beli ebook ni. Klik gambar dibawah ini untuk membeli.

18 Mei 2011

Cara Paling Mudah Meningkatkan Jumlah Follower Blog

pengunjung blog
Setiap masalah pasti ada jalan penyelesaiannya dan setiap penyakit pasti ada ubatnya. Tetapi adakah mungkin kita tahu ubatnya dan jalan penyelesaiannya? Mungkin antara kita ini tahu dan mungkin antara kita yang tidak tahu. Disini Ammar nak kongsi dengan blogger-blogger baru yang berjinak dengan blogging ni macam mana cara untuk meningkatkan jumlah follower dalam masa yang singkat dan mudah. Caranya? Senang je.


Dalam hal ni kita berbalik kepada bisnes. Bisnes yang berjaya biasanya disebabkan oleh iklan dan promosi bisnes itu sendiri. Jika iklan dan promosi yang berjaya maka berjayalah sesebuah bisnes itu. Macam mana nak promosikan blog? Cara yang paling senang dan mudah adalah dengan contest, segmen dan Giveaway. Cara ini sangat berkesan dan mudah.


Buktinya? Terus terang Ammar cakap follower Ammar meningkat secara mendadak bila Ammar buat contest CINTAI ALAM SEKITAR. Macam tak percaya follower naik berpuluh-puluh sehari dan akhirnya sampai jugak seribu lebih. Syukur kerana hasil dari contest tu blog Ammar mula dikenali.


Tapi pastikan contest yang anda buat tu menarik dan hadiahnya juga menarik. Syarat contest perlu wajib letak gambar contest di sidebar setiap blogger yang join kerana itu adalah salah satu teknik promosikan blog. So? Semakin ramailah follower kan? Contoh paling terdekat blogger cantik manis kita ni baru je buat contest dan jumlah follower awek cantik manis ni meningkat secara mendadak sekarang ni. Nama awek ni Cik Angin. Jom usha blog dia KLIK SINI.

17 Mei 2011

KEPUTUSAN PIALA FA SEPARUH AKHIR KEDUA 2011 | KELANTAN VS SELANGOR & TERENGGANU VS PAHANG | 16/05/2011 | VIDEO JARINGAN GOL

KEPUTUSAN PIALA FA SEPARUH AKHIR KEDUA 16/05/2011

KELANTAN(1) - SELANGOR(1)

TERENGGANU(2) - PAHANG(0)


VIDEO JARINGAN GOL KELANTAN VS SELANGOR




VIDEO JARINGAN GOL TERENGGANU VS PAHANG

16 Mei 2011

Tawaran Header Percuma Ditutup!!!


Assalamualaikum dan selamat petang semua. Dengan ini Ammar secara rasminya menutup tawaran header percuma kepada blogger-blogger. Dah penat dah buat header ni. Hehehehe…. Tak silap Ammar dah lama Ammar buat tawaran header percuma ni. Betul tak?


3 blog terakhir yang Ammar pilih untuk menutup tawaran header percuma ini. Terima kasih kepada yang sudi tempah header dengan Ammar. Ammar budak baru belajar lagi dalam editing ni. Saje je buat tawaran header percuma ni untuk asah bakat.


Boleh tak tolong bagitahu kat tuan dan puan punya header blog kat bawah ni yang header dia dah siap? Boleh kan? Klik bawah header tu untuk ke blog mereka.

Header-Blog-Cik-Angin

Kunang2

Header-Mrmm