APABILA DOKTOR MAIN GAMES ANGRY BIRDS

angry birds
Sebelum ni Ammar ada buat entri bertajuk '’Gambar Angry Birds Versi Super Hero” dan secara tiba-tiba Ammar dapat komen dari seorang pembaca yang merupakan seorang doktor. Boleh lihat gambar dibawah niUntitled
Tak sangka pulak walaupun beliau ni seorang doktor tapi masih minat dengan games angry birds tu. Sekarang ni memang betul-betul ramai peminat angry birds, tak kira muda atau tua. Apa yang special sangat dengan games ni ya? Mungkin games ni simple dan mudah yang membuatkan ramai suka main? Tapi Ammar rasa susah jugak main games ni. Ammar rasa baru level 3 kot Ammar main. Heeeeeeeee

Kepada Dr Hafiz terima kasih kerana datang ke blog ni dan meninggalkan komen. Tak sangka pulak ada jugak doktor baca blog Ammar ni. Kepada pembaca setia yang masuk senyap-senyap blog ni jangan malu dan jangan segan datang komen blog ni dan tinggalkan jejak. Kalau sempat Ammar jejak Ammar jejak balik. Happy blogging!!!

Jom kita melawat ke blog Dr Hafiz KLIK SINI.

3 comments.. read them below or add one

aizamia3 aizamia3 19 Januari 2012 8:17 PG
setakat ni takdelah beria2 pun nak main angry bird tu sebab selalu tak dapat pun.. anak ai balik ajar ai camne nak main.. huhuhu..
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 19 Januari 2012 10:23 PG
Hahahaha.....zaman sekarang mcm tu lah. BUdak2 lagi genius dari org tua
Tanpa NamaTanpa Nama 4 Jun 2014 12:55 PTG
Hi, I would like to subscribe for this web site to get latest updates, so where can i do it please help.


Feel free to visit my webpage :: clash of clans cheats