BANGUNAN CIMB BANK UNIK

CIMBBANK DI MELAKA
Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Sebenarnya bulan lepas Ammar dan kawan-kawan serumah pergi bercuti ke Melaka untuk memenuhi masa cuti. Tak lah macam sebelum-sebelum ni kalau time cuti je duduk berkurung je dalam rumah. Kata orang kalau asyik berkurung je otak ni tak akan berkembang. Ye dak?(Ayat Ujang).

Perjalanan dari Serdang, Selangor ke Melaka mengambil masa kira-kira 3 jam kot. Kalau tak silap lah sebab dah lama, terlupa sudah. Sebenarnya dah lama nak buat entri pasal percutian ni tapi tak ada masa sebab sibuk dengan entri-entri SEO dan isu-isu semasa. Malam ni terasa rajin pulak nak update entri personal.

Dalam perjalanan Ammar ada ternampak satu bangunan yang agak unik jadi Ammar tangkap lah gambar. Apa yang unik? Bangunan unik tapi rupa-rupanya bangunan tu bangunan CIMB BANK. Melaka memang betul-betul Bandaraya Bersejarah lah. Sesuai sangat dengan gelaran tu. Sampaikan bangunan CIMB BANK pun guna bangunan bersejarah. Bangunan bersejarah ke? Nampak macam baru je. heeeeeeeeeeeeeeee…. Larik!!!!!!

{ 7 comments.. read them below or add one }

Awie Omar Awie Omar 10 Januari 2012 10:36 PTG
Dengan cara ini dapat mengekalkan seni bina bangunan lama.

Kalau tak keberatan, singgah la sini hehehe
http://awieomar.blogspot.com/2011/02/memori-daun-pisang.html
sarah mohamad sarah mohamad 10 Januari 2012 10:43 PTG
Memanggg unik! Tak pernah lagi nampak bangunan bank gini. Selalunya bangunan pencakar langiit adalahh. HEHEH
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 11 Januari 2012 4:37 PTG
Awie Omar: Tu bangunan lama ke? Nampak macam baru je. Huhuhu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 11 Januari 2012 4:38 PTG
sarah mohamad: Nak tengok pergilah Melaka
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 11 Januari 2012 4:38 PTG
ijA: owh...yeke? Apa nama kampung?
Nur Lavender Nur Lavender 12 Januari 2012 7:03 PTG
Ni mmg bngunan lama..tp dah wat baikpulih..sbb 2 cantek je kite nengok..: