7 Jan 2012

BEG PLASTIK SUPER KREATIF

Beg plastik angkat berat

Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Setelah 3 hari blog ini menyepi tanpa sebarang entri terbaru, hari ini Ammar mulakan entri terbaru dengan berkongsi beberapa gambar manarik. Bukan malas untuk update blog tapi…. tangan Ammar terseliuh sebab terjatuh masa main futsal 2-3 hari lepas. Tangan tak boleh nak gerak. Hari ni baru boleh menaip slow-slow. Tapi masih tak sembuh sepenuhnya lagi. Insyaallah lepas ni akan pulih sepenuhnya.

 

Berbalik kepada tajuk entri kali ini, Ammar nak kongsikan dengan anda semua beberapa gambar yang awesome. Jika sekali pandang ianya seakan-akan gambar betul tetapi dua kali pandang ianya adalah sekadar beg plastik. Jom sama-sama kita lihat gambar-gambar beg plastik yang super kreatif ini.

 

Beg plastik  kepala

 

 

Beg plastik tali

 

 

Beg plastik botol

 

 

Beg plastik pintu kereta

5 comments:

laskar pelangi said...

serius supercool! :)

eddy syrol said...

memang kreatif

Nur-nba said...

Memang kreatif.

agak masalah said...

iklan panadol tu terbaik. kalau sakit kepala, macamtu la rasanya kan.
kalau Ammar suka post macamni, try la usha blog newbie ni huhu

Emmet said...

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...