11 Jan 2012

CARA MUDAH MENDAPAT BUFFERED EARNINGS

BE ke-4
Sebenarnya sudah lama Ammar tidak bercerita mengenai Buffered Earnings atau pengiklanan untuk blog iaitu Nuffnang. Seperti sedia maklum blog Ammar sekarang tidak lagi menggunakan khidmat dari Nufffnang. Ammar telah beralih arah kepada iklan lain iaitu Adverlets dan 701 Panduan.

Ammar rasa mungkin ramai blogger yang masih menggunakan khidmat Nuffnang oleh kerana sebab-sebab yang tertentu atau disebabkan selesa dengan perkhidmatan Nuffnang. Bak kata pepatah lain orang lain citarasa. Eh…. Pepatah ke?

Oleh kerana Ammar pernah menggunakan Nuffnang, hari ini Ammar terasa bermurah hati(murah hati ke?) untuk berkongsi dengan anda semua mengenai tips atau cara mudah untuk mendapatkan Buffered Earnings dari Nuffnang. Berikut adalah tips yang sangat mudah dari Ammar.

Tips-tips:
  • Traffik mesti 300UV dan ke atas sehari.
  • Mesti meletak iklan di ketiga-tiga bahagian iaitu atas, bawah dan tepi blog.
  • Sentiasa mengupdate survey di dalam akaun Nuffnang anda
  • Backlink kepada Nuffnang
  • Sentiasa menghantar tiket kepada pihak Nuffnang

Maklumat lanjut KLIK SINI

13 ulasan:

Leysa JL berkata...

hehe..baru tau hari ini..tq 4 the info :)

AMMAR YASIR berkata...

Leysa JL: You are welcome. :-)

CIK MAY berkata...

oh..info ni..da tau...sbb penah tny bloger len..eh..tapi adv ok tak?ingt lps buat cash out nnt nak tukar adv..adv pny earning di ambil kire macamne?

AMMAR YASIR berkata...

CIK MAY: Ok je. Tapi kalau guna adv kena traffik tinggi baru best income. Huhuhuhu

eddy syrol berkata...

hantar tiket? apa tu?

avantgarde14 berkata...

backlink tu ape?? antr tiket tu apa plak???

laskar pelangi berkata...

wah wah! tahniahhhh T_______T

Faisal berkata...

memberi backlink kepada nuffnang antara yg harus dititikberatkan...

AMMAR YASIR berkata...

eddy syrol: Dekat akaun Nuffnang kan ada bahagian Tiket. Klik situ dan bagi cadangan iklan kat dia.

AMMAR YASIR berkata...

avantgarde14: Backlink tu contoh buat entri pastu linkkan ke website Nuffnang. Tolong Promote utk dia. Tiket tu mcm hantar email lah kat Nuffnang. Ada dlm akaun Nuffnang

AMMAR YASIR berkata...

laskar pelangi: Tahniah? Sebab apa? Heeeee

AMMAR YASIR berkata...

Faisal: Macam sesuatu yang wajib pulak kan? heeee

ajumohit berkata...

Wahh tq for sharing, uv klik saya lebih 500 sehari tp susahnya nk dpt BE