13 Jan 2012

GAMBAR KEK PELIK

Kek buku
Jika dilihat dengan pandangan biasa mungkin ramai yang berkata ini buku, jaket kulit, sotong gurita, ketam atau playstation, tapi jika dilihat dengan pandangan yang sangat teliti mungkin lain jawapan itu. Tahukah anda ini adalah hanya sekadar kek? Mungkin ada yang tidak percaya kerana kek ini kelihatan semacam “real” tetapi pada hakikat sebenarnya ianya adalah sekadar kek.

Kek ikan paus
Selain gambar kek ini ada juga gambar kek yang lagi unik dan mengerikan. Sudahkah anda melihatnya? Untuk lihat KLIK SINI. Sungguh unik dan mengerikan bukan? Sanggupkah anda memakan kek itu?

Kek jaket


Kek ketam


Kek Play station


Kek sotong gurita


Kek Star War


Kek tupai


Kek badak


Kek bagasi
Antara gambar-gambar kek diatas gambar kek yang manakah yang paling “real” pilihan anda? Sila berikan jawapan itu di ruangan komen di bawah. Jika artikel ini menarik untuk dikongsi sila share di facebook untuk dilihat oleh rakan-rakan lain di facebook anda. Klik butang share di bawah artikel ini.

12 ulasan:

Jay Joseph ^^ berkata...

kek ke ni..unik....

laskar pelangi berkata...

takut plak nak makan =D

AMMAR YASIR berkata...

Jay Joseph: Tak nak try ke? Heeeee

AMMAR YASIR berkata...

laskar pelangi: Try lah dulu mana tahu kot-kot sedap

C'Jai berkata...

badak tu sedap kot...hehe...

amy amiza berkata...

kreatif btul la...

ira munirah berkata...

nmpak mcm real jer...huhuh

AMMAR YASIR berkata...

C'Jai: Macam pernah try je. Rasa macam mana? Heeeee

AMMAR YASIR berkata...

amy amiza: Try lah buat kat rumah

AMMAR YASIR berkata...

ira munirah: Memang pun. Ingatkan betul tapi rupanya klon. Heeeeee

Dr Love berkata...

Manusia mmg pelik..

AMMAR YASIR berkata...

Dr Love: Kepelikan itu membuatkan manusia makhluk yang unik kan?