HATTAN BERCERAI TALAK SATU. APA PANDANGAN KORANG?

hattan-dan-farah
HATTAN SAH BERCERAI TALAK SATU
Kalau sebut je pasal artis pasti ramai yang nak tahu gosip-gosip terbaru artis kan? Yelah artis katakan, ramai yang kenal dan ramai yang nak ambil tahu pasal artis. Berita paling hangat pasal gosip artis sekarang pasal perceraian Hattan dan Farah Asyikin.

Sebenarnya sekarang ni Ammar dah rasa malas nak update blog pasal isu-isu gosip artis ni sebab ramai yang tak suka bila blogger “busy body” pasal artis ni. Terbaru Ammar baca pasal seorang yang agak terkenal komen pasal blogger hiburan terkenal tanahair. Katanya semua gosip yang ditulis blogger tu banyak tak betul. Yang mana nak percaya ni? Blogger atau artis tu? Artis ke? Atlet kot.

Ok, berbalik kepada tajuk asal post kali ni. Rasanya semua dah tahu Hattan bercerai talak satu dengan Farah Asyikin kan? Sekitar pukul 11.30 pagi pada hari khamis 12 Januari 2012 pasangan ini telah sah bercerai talak satu. Kenapa rumah tangga artis-artis selalunya tak kekal lama ya? Apa pendapat korang? Kongsi-kongsi lah. Sila tinggalkan komen di ruangan komen dibawah post ni.

4 comments.. read them below or add one

Shafiq Shafiq 14 Januari 2012 12:42 PG
Pandangan Sy Biasala Artis..
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 14 Januari 2012 12:53 PG
Shafiq: Artis katakan.....huhuhuhu
Blog Berita Online Blog Berita Online 15 Januari 2012 10:28 PG
jodoh dan maut semua ditangan Tuhan. kalau ini yang ditakdirkannya, kita sebagai hamba perlu terima seadannya. kepada hattan dan bekas isteri, teruskan hidup anda. :)
Tanpa NamaTanpa Nama 15 Januari 2012 11:46 PTG
Kembali pada Islam.