RUANG IKLAN PERCUMA UNTUK SEMUA

672114
Baru-baru ini Ammar mendapat email dari pemilik laman web 1tradezone.my untuk review mengenai laman web pengiklanan itu. Di kesempatan ini Ammar akan perkenalkan kepada semua apa itu 1tradezone.my. Untuk pengetahuan semua 1tradezone.my adalah sebuah laman web pengiklanan secara percuma. Selalunya untuk menyewa iklan anda perlu membayar tetapi dengan 1tradezone.my ianya adalah secara percuma. Betul!!! Ianya percuma.

Anda tidak perlu lagi membayar satu sen pun untuk satu, dua, tiga atau empat iklan. Selalunya ramai peniaga barangan/perkhidmatan secara online menghabiskan wang beratus-ratus ringgit untuk mempromosikan produk mereka tetapi kini dengan 1tradezone.my peniaga barangan/perkhidmatan online tidak perlu lagi mengeluarkan kos pengiklanan. Ianya adalah percuma dengan 1tradezone.my.

Mungkin ramai yang tertanya-tanya kenapa perlu memilih iklan secara percuma dari 1tradezone.my ini. Jawapannya adalah seperti berikut:
  1. Iklan 100% percuma.
  2. Boleh mengiklan produk atau perkhidmatan sehingga 200 iklan.
  3. Laman web yang dilawati 10,000 pengunjung setiap hari.
  4. 600,000 page views sebulan.
  5. 100,000 unique visitor sebulan.

Jadi apa tunggu lagi, dapatkan iklan percuma dari 1tradezone.my. KLIK SINI untuk ke laman web 1tradezone.my. Anda juga boleh terus email kepada admin@1tradezone.my untuk maklumat lanjut.

0 comment... add one now