BEZA BLOG LELAKI DAN BLOG WANITA

2729304_700b
Mungkin bagi sesiapa yang suka membaca blog sudah pasti tahu apa perbezaan blog lelaki dan wanita. Secara amnya kebanyakkan blog wanita kelihatan cantik, berwarna-warni, header menarik, bunga situ bunga sini, dan yang pasti ramai blog wanita yang suka meletak lagu. Betul bukan?

Berlainan pula dengan blog lelaki yang simple dan nampak lebih kemas. Apa yang membazakan blog wanita dan blog lelaki? Paling ketara adalah masa untuk loading blog. Blog lelaki sangat laju ketika proses loading manakala blog wanita sangat lambat untuk loading. Sebagai contoh gambar diatas.

Apa yang mempengaruhi proses loading blog? Sudah tentu widget-widget yang ada pada blog itu. Semakin banyak widget semakin lambat proses loading blog.

{ 13 comments.. read them below or add one }

missSenget missSenget 20 Februari 2012 6:25 PTG
blog aku mampu masuk blog kategori lelaki x..?
CiK FizA CiK FizA 20 Februari 2012 6:55 PTG
Setuju !! Hikhik :DD

**Tapi rasanya la kannnn~ blog Cik Fiza nie masuk dlm kategori blog laki x? Hee. ^^
Diyana Norman Diyana Norman 20 Februari 2012 7:54 PTG
dah sedaya mungkin kurangkan widget... =)
Lydia Miza(Aidyl Azim) Lydia Miza(Aidyl Azim) 20 Februari 2012 7:59 PTG
blog lelaki biasanya ringan sket..tp ada 3 org akak jmp berat cam batu..huwaaa.smpi akak ckp kat dia blog dia berat.
ijA ijA 20 Februari 2012 8:16 PTG
hahahaa..blog kita ringan..nak ringankan blog lagi..
Rapunzel Cikilolo Rapunzel Cikilolo 20 Februari 2012 8:24 PTG
hahaha, aku paling tak suke shout yg tenggelam tu. buat semak aku. pendapat je okey :)
Syiela O-lala Syiela O-lala 20 Februari 2012 8:31 PTG
Rasanya blog kita simple je kot :)
Tanpa NamaTanpa Nama 20 Februari 2012 9:12 PTG
scrooll...scroollll...
eiela eiela 20 Februari 2012 9:36 PTG
haha, gelak baca bunga situ bunga sini tuh sebab kat blog pun ada bunga2.. hehe
Mazri Khairil Mazri Mazri Khairil Mazri 4 Jun 2012 11:55 PG
aku kopi gambar bro...

tq

http://www.khairilmazri.com