8 Feb 2012

BIODATA TASHA MANSHAHAR

Tasha Manshahar
Assalamualaikum dan salam sejahtera pembaca Blog Ammar.

Tasha Manshahar, Tasha Manshahar, Tasha Manshahar. Itulah satu nama yang disebut-sebut di alam maya sekarang ini. Mana-mana tempat Ammar masuk pasti ada cerita mengenai gadis kacukan Cina dan  Melayu ini. Oleh kerana perasaan ingin tahu Ammar mengenai gadis bernama Tasha Manshahar ini, tadi Ammar telah menemuramah secara live Tasha Manshahar secara online.

Sudah pasti ramai yang ingin mengetahui biodata penuh gadi ini. Berikut adalah biodata penuh Tasha Manshahar:
BIODATA TASHA MANSHAHAR
Nama Penuh: Nur Nadia Natasha Binti Mohd Manshahar
Nama Panggilan: Tasha Manshahar
Tempat Tinggal: Kajang, Selangor.
Penuntut: Institut Perguruan Kampus Ilmu Khas, Cheras.
Tempat Lahir: Duchest of Kent Hospital, Sandakan, Sabah.
Tarikh Lahir: 22 November 1992
Anak: Sulung daripada 3 orang adik beradik.

18 ulasan:

~NiZa Maksit~ berkata...

bertambah lagi rasa tertanya2 saya, bila tahu dia seorang bakal guru. kenapa dia merojakkan bahasa dalam lagu? wuwuwuwu baru nak kagum dengan dia. tp bila dengar bahasa rojak. tak jadi terus. maaf :)

ryrinn azman_cik angin berkata...

alaaaa bukan rojak . variasi lah sikit . jadi tak bosan dengar kan ada campur2 , bukan die rosakkan bahasa dengan ubah bunyi perkataan ke short form melampau ke . english yg die gunakan pon singla dan mudah faham . sangat funn

ryrinn azman_cik angin berkata...

singla = simple

Huda berkata...

semoga dia terus berjaya dalam pelajaran dan bidang yang diminati.

teha berkata...

hurmm.. comel nyee laa budak nie !

Yatie Awang berkata...

baru semalam tengok videonya dalam blog salah soerang teman...

Lydia Miza(Aidyl Azim) berkata...

comel orangnya..

AMMAR YASIR berkata...

~NiZa Maksit~: Ala....rojak je pun. Takpe kot. Kan kan?

AMMAR YASIR berkata...

ryrinn azman_cik angin: Setuju ngan pendapat Ryrinn tu.

AMMAR YASIR berkata...

ryrinn azman_cik angin: Simple but nice kan?

AMMAR YASIR berkata...

Huda: Moga2 mcm tu lah. Amin....

AMMAR YASIR berkata...

teha: Budak? Bhahahaha...mmg comel pn. Heeeeee

AMMAR YASIR berkata...

Yatie Awang: Mcm mana video tu? Best?

AMMAR YASIR berkata...

Lydia Miza(Aidyl Azim) : Comel-comel. Heeeeee

~NiZa Maksit~ berkata...

variasi? banyak cara boleh dibuat untuk memvariasikan muzik. bukan saja dengan mencampur-campur bahasa. tak tahu ke nasib lagu pulanglah nyanyian Awie Rafael tu? hehehe..
lagu-lagu tasha ni sy akui memang mantap. cuma variasi bahasa tu yang kurang enak didengar oleh rakyat malaysia kuno macam saya. maaf la komen melampau. hehehe ^^ saya cuma mulai mencintai bahasa saya, itu saja. ^^ maaf kalau menyinggung hati penggemar bahasa asing.

AMMAR YASIR berkata...

~NiZa Maksit~: Wah panjangnya komen. Kata orang lain orang lain pendapat. Huhuhuhuhu. Takpe. Itu pandangan kita, berani bersuara. Bagus.

Yana Nanako berkata...

same umur dengan yana je rupanya.. tapi dia nampak betul2 matured laaa.. ;D

Tanpa Nama berkata...

ala lagu zee avi rojak...korg dgr plak..choi..