BIODATA TASHA MANSHAHAR

Tasha Manshahar
Assalamualaikum dan salam sejahtera pembaca Blog Ammar.

Tasha Manshahar, Tasha Manshahar, Tasha Manshahar. Itulah satu nama yang disebut-sebut di alam maya sekarang ini. Mana-mana tempat Ammar masuk pasti ada cerita mengenai gadis kacukan Cina dan  Melayu ini. Oleh kerana perasaan ingin tahu Ammar mengenai gadis bernama Tasha Manshahar ini, tadi Ammar telah menemuramah secara live Tasha Manshahar secara online.

Sudah pasti ramai yang ingin mengetahui biodata penuh gadi ini. Berikut adalah biodata penuh Tasha Manshahar:
BIODATA TASHA MANSHAHAR
Nama Penuh: Nur Nadia Natasha Binti Mohd Manshahar
Nama Panggilan: Tasha Manshahar
Tempat Tinggal: Kajang, Selangor.
Penuntut: Institut Perguruan Kampus Ilmu Khas, Cheras.
Tempat Lahir: Duchest of Kent Hospital, Sandakan, Sabah.
Tarikh Lahir: 22 November 1992
Anak: Sulung daripada 3 orang adik beradik.

{ 18 comments.. read them below or add one }

~NiZa Maksit~ ~NiZa Maksit~ 8 Februari 2012 6:04 PTG
bertambah lagi rasa tertanya2 saya, bila tahu dia seorang bakal guru. kenapa dia merojakkan bahasa dalam lagu? wuwuwuwu baru nak kagum dengan dia. tp bila dengar bahasa rojak. tak jadi terus. maaf :)
ryrinn azman_cik angin ryrinn azman_cik angin 8 Februari 2012 6:35 PTG
alaaaa bukan rojak . variasi lah sikit . jadi tak bosan dengar kan ada campur2 , bukan die rosakkan bahasa dengan ubah bunyi perkataan ke short form melampau ke . english yg die gunakan pon singla dan mudah faham . sangat funn
Huda Huda 8 Februari 2012 6:54 PTG
semoga dia terus berjaya dalam pelajaran dan bidang yang diminati.
teha teha 8 Februari 2012 7:57 PTG
hurmm.. comel nyee laa budak nie !
Yatie Awang Yatie Awang 8 Februari 2012 8:15 PTG
baru semalam tengok videonya dalam blog salah soerang teman...
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 1:32 PG
~NiZa Maksit~: Ala....rojak je pun. Takpe kot. Kan kan?
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 1:32 PG
ryrinn azman_cik angin: Setuju ngan pendapat Ryrinn tu.
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 1:33 PG
ryrinn azman_cik angin: Simple but nice kan?
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 1:33 PG
Huda: Moga2 mcm tu lah. Amin....
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 1:34 PG
teha: Budak? Bhahahaha...mmg comel pn. Heeeeee
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 1:34 PG
Yatie Awang: Mcm mana video tu? Best?
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 1:34 PG
Lydia Miza(Aidyl Azim) : Comel-comel. Heeeeee
~NiZa Maksit~ ~NiZa Maksit~ 9 Februari 2012 3:53 PTG
variasi? banyak cara boleh dibuat untuk memvariasikan muzik. bukan saja dengan mencampur-campur bahasa. tak tahu ke nasib lagu pulanglah nyanyian Awie Rafael tu? hehehe..
lagu-lagu tasha ni sy akui memang mantap. cuma variasi bahasa tu yang kurang enak didengar oleh rakyat malaysia kuno macam saya. maaf la komen melampau. hehehe ^^ saya cuma mulai mencintai bahasa saya, itu saja. ^^ maaf kalau menyinggung hati penggemar bahasa asing.
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 4:08 PTG
~NiZa Maksit~: Wah panjangnya komen. Kata orang lain orang lain pendapat. Huhuhuhuhu. Takpe. Itu pandangan kita, berani bersuara. Bagus.
Yana Nanako Yana Nanako 9 Februari 2012 9:13 PTG
same umur dengan yana je rupanya.. tapi dia nampak betul2 matured laaa.. ;D
Tanpa NamaTanpa Nama 14 Februari 2012 11:59 PG
ala lagu zee avi rojak...korg dgr plak..choi..