1 Feb 2012

BLOG AMMAR DI SIDANG MEDIA FILEM CHANTEK

421723_365264043486223_171556019523694_1593141_1754355326_n
Semalam buat julung kalinya Ammar menghadirkan diri ke event bersama artis iaitu Sidang Media Filem Chantek. Atas jemputan dari Bro Framestone, semalam Ammar pergi ke event tu. Semalam free sebab tak ada kelas so boleh lah luang masa sikit ke event.

Ramai artis-artis yang hadir ke sidang media semalam antaranya adalah Datuk Yusof Haslam, A Galak, Pierre Andre(Pelakon/Pengarah filem Chantek), Nurul Ekasari, Kim Wah, Maimon Mutalib dan ramai lagi. Sidang media bermula pukul 2.30 petang dihadiri oleh wartawan dan blogger.
P1310023
Terasa terharu bila pengacara majlis dan pelakon filem Chantek menyebut “terima kasih kepada blogger kerana sudi datang”. Teringat masa dulu-dulu kalau ada event bersama artis biasanya blogger diorang tak pandang pun sebab blogger kan? Apa lah sangat dengan blogger. Tapi sekarang tak macam dulu dah sebab para artis ni tahu yang pengaruh blogger semakin kuat sekarang berbanding wartawan. Tak gitu?

P1310007
Bergambar bersama Bro Framestone.

P1310025
Heroin Filem Chantek, Nurul Ekasari di temuramah oleh wartawan RTM.

P1310026


P1310030
Bersama blogger Pen Merah

P1310031

P1310033
Bersama blogger hot Nisa Kay

P1310009


P1310012
Komen Ammar pasal Filem Chantek adalah terbaik!!!. Filem ni memang best sebab komedi romantik. Part yang paling Ammar suka bila Kim Wah bercakap dengan Pierre Andre, lawak gila. Bhahahaha…. First time tengok trailer filem ni tak ada niat langsung nak tengok sebab trailer filem ni langsung nampak tak best tapi bila sekali tengok best jugak filem ni. Betul kata orang, trailer kalau mantap biasanya cerita tu tak best kan?

Filem Chantek memang betul-betul dapat menarik perhatian penonton dengan babak-babak lawak, romantik, sedih dan banyak lagi. Lawak dalam filem ini membuatkan ramai para media yang menonton filem ni semalam tidak kering gusi. Bersama-sama kita tunggu Filem Chantek di pawagam 16 Februari 2012.

Antara admin blog lain  yang hadir:
  1. http://yanayassin.blogspot.com/
  2. http://hafizcyber.com/
  3. http://www.rotikaya.com/
  4. http://rentakartis.com/
  5. http://aculnetwork.com/
  6. http://www.yana-nanako.com/
  7. http://www.mrsgforgg.blogspot.com/
  8. http://jemarikumontel.blogspot.com/
dan ramai lagi blogger lain. Sorry yang tak tersenarai tu sebab banyak sangat, tak ingat. Kalau nak tersenarai jugak sila komen entri ni.

20 ulasan:

Amely Afandi berkata...

bestnya dpt jmpa nisa kay !

acul berkata...

eh ko xde amik gmbr ngn aku ker? hak2...

AMMAR YASIR berkata...

Best ke? Bhahahaha

AMMAR YASIR berkata...

Rasanya ada..tapi kamera orang lain kot. Huhuhuhu. Banyak gambar2 lain ngan kamera orang lain. Huhuhuhu. Gambar aku ngan Pierre Andre pn ada ngan orang gak. Tak tahu sape. Upload lah...huhuhuhu

UdinZ.com - Fakhruddin berkata...

nisa kay tu yg penting...hehehe

AMMAR YASIR berkata...

Bhahahaha.... Blogger popular katakan. Huhuhuhuhu

sukacuka berkata...

acul..bila ley dota sama?

YaNa Yassin berkata...

Untunglaaah dapat jumpaartis,..muhahahha.

Rozuan Ismail berkata...

huhu.seronoklah dpt jumpa artis

fiza nurani berkata...

Bila ntah nak dapat pass percuma... :(

Zaza Nur Iman berkata...

wah..bestnya..

AMMAR YASIR berkata...

Bhahaha... Untunglah Yana dapat bergambar ngan artis. Huhuhuhu

AMMAR YASIR berkata...

Boleh lah. Tak lah seronok sangat... Kalau jumpa Lisa Surihani baru seronok...hahahaha

AMMAR YASIR berkata...

Ala...senang je. Mintak ngan Bro Framestone

AMMAR YASIR berkata...

Not bad lah. Huhuhuhuhu

AMMAR YASIR berkata...

AKu tak main lah Dota. Aku main PES. hAHAHAHA

Pesta Jiwa berkata...

kalau x dpt jemputan bleh pi x PC mcm tu?...

AMMAR YASIR berkata...

Tak boleh lah. Sebab kena ada tiket nak masuk

~Kirin Selama Perak~ berkata...

untungla..HAHAHA

HasrulHassan [HH] berkata...

retis korang semua ni .. huhuhuh.... bro duduk hutan banat ... susah nak jenguk dunia ..heheheh