GAMBAR KEKASIH BARU KHAIRUL FAHMI?

Leuniey-Natasha 1
Nama Khairul Fahmi Che Mat merupakan satu nama alet dan selebriti tempatan yang selalunya tidak lari dengan gossip sejak memutuskan pertunangan dengan bekas tunangnya iaitu Elia yang merupakan pemilik blog Jejari Runcing. Setelah putus tunang dengan Elia, Khairul Fahmi digossipkan dengan Dahlia Teck. Sebelum ini heboh mengenai video Dahlia Teck memberikan kejutan hari lahir Khairul Fahmi.

Gossip mengenai hubungan cinta Khairul Fahmi bertambah kencang selepas itu apabila dilihat semakin akrab bersama Dahlia Teck. Terbaru dikhabarkan bahawa Khairul Fahmi telah memutuskan perhubunganya dengan Dahlia Teck. Khairul Fahmi dikhabarkan mempunyai kekasih baru yang senegeri dengannya(Kelantan) bernama Leuniey Natasha.

Nak menang RM2000? Senang sahaja hanya menghantar foto-foto menarik jika terpilih RM2000 milik anda KLIK SINI

Leuniey Natasha 2
Gossip hangat ini tersebar apabila penulis akaun Twitter, @MahsiH2 mendedahkan mengenai gossip ini. Lebih mengejutkan apabila Leuniey Natasha yang didakwa baru sahaja bertunang beberapa minggu lalu meminta untuk memutuskan pertunangan kerana “tergilakan Khairul Fahmi”.

Pengetahuan mengenai kesihatan bersama Nestle Nutrivia KLIK SINI

Sebelum ini Khairul Fahmi pernah menghentam blogger kerana selalunya menyebarkan gossip yang tidak betul mengenainya. Adakah kali ini gossip ini betul atau sekadar rekaan semata-mata? Hanya Khairul Fahmi Che Mat sahaja yang dapat menjelaskan gossip ini.

Nak menang hadiah dengan senang dari RHB BANK? KLIK SINI

Nota kaki: Kalau Khairul Fahmi baca artikel ni harap-harap tak marah blogger lagi. Biasalah tu orang famous tak lari dari gossip. Apa-apa pun komen Ammar, cun jugak awek ni. Harap-harap Khairul Fahmi cepat kahwin lah. Jauh sikit dari gossip-gossip yang macam ni. Jangan marah……… Weeeeeeeee. Smile

{ 21 comments.. read them below or add one }

Kamsiah Kamsiah 3 Februari 2012 12:42 PTG
org hensem,poket tebal,femes la tu..pompuan mana yg tak nak...
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 3 Februari 2012 12:48 PTG
Market tinggi katakan. Huhuhuhuhu
Encik Suami Encik Suami 3 Februari 2012 12:53 PTG
YEKER?SIAPAKAN PEREMPUAN INI?
Yana Libra Yana Libra 3 Februari 2012 12:54 PTG
hensem , ada rupa... sape tak suke~~

p/s:tapi perangai pun kena tgk gak la~~
Tanpa NamaTanpa Nama 3 Februari 2012 12:54 PTG
bukan la....sy knl budak ni n fmly dia..dia br jer bertunagn dgn jejaka y lg macho dr ape tuh... hahhaha

JGN WAT GOSIP MERABAN LA....
Tanpa NamaTanpa Nama 3 Februari 2012 12:54 PTG
bukan la....sy knl budak ni n fmly dia..dia br jer bertunagn dgn jejaka y lg macho dr ape tuh... hahhaha
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 3 Februari 2012 12:57 PTG
hARap-harap gossip ni tak betul lah sb ramai yang tergila2 apek ni kan ada pulak yang hancur berderai hati. hahahaha
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 3 Februari 2012 12:57 PTG
Tak tahu lah sape perempuan ni
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 3 Februari 2012 12:58 PTG
Anonymous ni Apek ke? Hehehehe
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 3 Februari 2012 12:59 PTG
Duit banyak, hensem, femes. Ramai yang tergilakan dia. Huhuhuhu.... Ya...perangai tu lagi penting. Harta bertimbun-timbun tak menjamin kebahagiaan.
Huda Huda 3 Februari 2012 1:36 PTG
Haihh, pening lah asik pasal pompuan jer..harap2 tak betul la gosip ni...
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 3 Februari 2012 3:02 PTG
Harap-harap macam tu lah. Tak habis2 gossip kan? Huhuhuhu
Puan Besar Shag Yahaya Puan Besar Shag Yahaya 3 Februari 2012 6:18 PTG
Dia sendiri cari kontroversi sapa suruh. Agak agak lah nak kua lepak pun. Perempuan pulak tu. Pandailah jaga. Kalau couple kan lebih elok terus terang je even baru je lepas putus tunang / cerai / break up. Adoihai~
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 3 Februari 2012 6:38 PTG
Puan Besar Shag Yahaya: No komen. Hahahaa
Za Za 3 Februari 2012 6:55 PTG
hahaha...ada org marah kat atas tu...oh please!
hajar hajar 4 Februari 2012 10:59 PG
ermmm... kenapa saya x minat apek eh? saya lebih berminat ngn nor shahrul idlan ...hikhikhik (x de kene mengena langsung ngn n3)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 4 Februari 2012 2:14 PTG
hajar: Sy pn minat Nor Shahrul jgk. Huhuhuhuhu
Ainina Razmi Ainina Razmi 15 Februari 2012 1:31 PG
emm,lg cantik dia ni la dr dahlia teck yg harap seksi tp bajet cantik tu..