HOT!!! GAMBAR SHAHEIZY SAM PELUK ANAK DARA ORANG

Shaheizy_Sam
Siapa yang tidak kenal dengan artis yang pernah memenangi Anugerah Bintang Popular Berita Hari(ABPBH) iaitu Shaheizy Sam. Terbaru kecoh di internet mengenai penyebaran gambar Shaheizy Sam memeluk anak dara orang. Kelihatan dalam gambar itu tanpa segan sili artis ini memeluk perempuan itu sambil mendukungnya.

Sebenarnya Ammar tak suka sebar-sebar benda yang tak elok ni dan Ammar paling tak suka letak gambar-gambar yang tak senonoh macam tu dalam blog ni. Sebagai bukti Ammar bagi link ini untuk dilihat oleh korang semua. Bukan nak sebar aib tapi sekadar informasi bersama kita semua.

Awas!!!! Gambar ini tidak sesuai untuk tontonan umum:
KLIK SINI

{ 11 comments.. read them below or add one }

nur chahaya abadiey nur chahaya abadiey 7 Februari 2012 10:32 PTG
hehe..memg dah agak dah..
thnkz singgh blog sy.. :)

p/s : nur x percaya kucing htm bwk sial..tp dlu mase kecik2 slalu jgk dgr kwn2 cite kalu kucing htm lgkh mayt.myt boleh bgn..ahahaha..lawak ble ingt blik..

sapa larh reka semua2 tue.. kreatif sunggh mereka..
MaYa MustWany MaYa MustWany 7 Februari 2012 11:35 PTG
comel tuh anak dara ni..
rasa nk peluk2 gak..
(bukan sam)..
hihihi
Yatie Awang Yatie Awang 8 Februari 2012 9:26 PG
hahahha...panas tajuk tu..

p/s: mekasih singgah blog akak, sebenarnya blog ni memang dah ada dlm bloglist akak, sbb butan follow akak tak berfungsi, jd tak boleh nak follow mana1 blog
maszull maszull 8 Februari 2012 2:30 PTG
assalamualaikum ammar...wah cutenya anak dara yg shaheizy sam peluk tu yer...:)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 1:35 PG
nur chahaya abadiey: Owh...pandai agak ek...hehehe... Karut je semua tu kan?
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 1:36 PG
MaYa MustWany: Nanti hot pulak kan. Blogger peluk anak dara orang. Hahahaha
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 1:36 PG
LaLa mhdnor: Hahahaha....terkena... kesian
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 1:37 PG
Yatie Awang: Tajuk je panas, isi tak panas. Hahahaha... Thanks sebab letak dlm bloglist
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 1:37 PG
maszull: Cun. Memang cun. Hahahaha
KuNanGKuNanG KuNanGKuNanG 25 Mac 2012 9:43 PTG
hehehe..tertipu la kite...:)
cun btl anak org itu...hehe