7 Feb 2012

HOT!!! GAMBAR SHAHEIZY SAM PELUK ANAK DARA ORANG

Shaheizy_Sam
Siapa yang tidak kenal dengan artis yang pernah memenangi Anugerah Bintang Popular Berita Hari(ABPBH) iaitu Shaheizy Sam. Terbaru kecoh di internet mengenai penyebaran gambar Shaheizy Sam memeluk anak dara orang. Kelihatan dalam gambar itu tanpa segan sili artis ini memeluk perempuan itu sambil mendukungnya.

Sebenarnya Ammar tak suka sebar-sebar benda yang tak elok ni dan Ammar paling tak suka letak gambar-gambar yang tak senonoh macam tu dalam blog ni. Sebagai bukti Ammar bagi link ini untuk dilihat oleh korang semua. Bukan nak sebar aib tapi sekadar informasi bersama kita semua.

Awas!!!! Gambar ini tidak sesuai untuk tontonan umum:
KLIK SINI

11 ulasan:

nur chahaya abadiey berkata...

hehe..memg dah agak dah..
thnkz singgh blog sy.. :)

p/s : nur x percaya kucing htm bwk sial..tp dlu mase kecik2 slalu jgk dgr kwn2 cite kalu kucing htm lgkh mayt.myt boleh bgn..ahahaha..lawak ble ingt blik..

sapa larh reka semua2 tue.. kreatif sunggh mereka..

MaYa MustWany berkata...

comel tuh anak dara ni..
rasa nk peluk2 gak..
(bukan sam)..
hihihi

LaLa mhdnor berkata...

haha, da agak lah :P

Yatie Awang berkata...

hahahha...panas tajuk tu..

p/s: mekasih singgah blog akak, sebenarnya blog ni memang dah ada dlm bloglist akak, sbb butan follow akak tak berfungsi, jd tak boleh nak follow mana1 blog

maszull berkata...

assalamualaikum ammar...wah cutenya anak dara yg shaheizy sam peluk tu yer...:)

AMMAR YASIR berkata...

nur chahaya abadiey: Owh...pandai agak ek...hehehe... Karut je semua tu kan?

AMMAR YASIR berkata...

MaYa MustWany: Nanti hot pulak kan. Blogger peluk anak dara orang. Hahahaha

AMMAR YASIR berkata...

LaLa mhdnor: Hahahaha....terkena... kesian

AMMAR YASIR berkata...

Yatie Awang: Tajuk je panas, isi tak panas. Hahahaha... Thanks sebab letak dlm bloglist

AMMAR YASIR berkata...

maszull: Cun. Memang cun. Hahahaha

KuNanGKuNanG berkata...

hehehe..tertipu la kite...:)
cun btl anak org itu...hehe