4 Feb 2012

JIKA JERUNG BERGIGI TUMPUL

311896_187165998033970_119844314766139_390996_691670810_n_thumb[7]Sebelum ini kita sering melihat jerung bergigi tajam dan ketajaman giginya membuatkan jerung sangat digeruni ramai. Mungkin ramai yang tahu jerung memang ganas. Cuba bayangkan jika sambil anda mandi di pantai dan ternampak jerung pasti perkara pertama bermain difikiran adalah “lari”.

Tapi bayangkan jika jerung bergigi tumpul seperti gambar diatas ini. Apakah persepsi pertama anda jika melihatnya? Lari atau ketawa? Kalau perkara ini berlaku pada Ammar perkara pertama adalah bergelak ketawa. Kesian ikan jerung ni nak ganas-ganas tapi muka comel. Kan kan? Kongsi artikel ini di facebook dengan menekan butang share atau like dibawah. Marilah kita lihat berapa ramai yang akan ketawa dengan gambar ini.

10 ulasan:

Arra Ahmad berkata...

erk..haha..

AMMAR YASIR berkata...

Arra Ahmad: Bhahahaha

^_^ Zaza Nur Iman berkata...

fuyoo...hahaha..cun2

KuNanGKuNanG berkata...

xnak lari,nak belai2 jerung tu,he3...

mohon share ye.

Ain Dzaya berkata...

alololo...bole bawa gi jejalan nie..hehehew

Dihimpit lelaki lelaki. Dilema!

YaYaNsMuM berkata...

Kalo gigi dier comel cmtu, boleh bela kat umah, haha! :P

AMMAR YASIR berkata...

^_^ Zaza Nur Iman; CUN melecun. Bhahahaha

AMMAR YASIR berkata...

KuNanGKuNanG; HAHAHAHA.... Beraninya dia

AMMAR YASIR berkata...

Ain Dzaya: Hahaha... ingat ni binatang peliharaan ke

AMMAR YASIR berkata...

YaYaNsMuM: Ambik lah bela....hahaha