15 Feb 2012

KOLEKSI GAMBAR BABY BLOGGER FAMOUS, UJANG DAN YANA MIB

Gambar baby Ujang9897
Inilah koleksi gambar baby blogger terkenal Ujang dan Yana MIB. Alhamdulillah Yana MIB semalam telah selamat melahirkan anaknya yang pertama. Baby perempuan ini merupakan permata yang paling berharga buat pasangan suami isteri ini (Ujang & Yana MIB). Tahniah diucapkan kepada mereka berdua kerana dianugerahkan harta yang paling bernilai di dunia ini iaitu anak. Semoga dengan kelahiran bayi ini dapat menambahkan lagi kebahagiaan rumah tangga blogger ini.

Tadi Ammar mendapat berita dari Ujang mengatakan baby ini dan ibunya(Yana MIB) dalam keadaan sihat walafiat. Bersama-sama kita doakan kesihatan kepada kedua-dua mereka ini. Semoga Allah memberkati pasangan ini. Sekali lagi tahniah diucapkan kepada Ujang dan Yana MIB.

Gambar baby blogger famous Ujang dan Yana MIB
Gambar baby dan ibunya Yana MIB.

Gambar bayi baru lahir
Sungguh comel baby ni.

Anak Ujang dan Yana MIB
Sempat lagi buat peace. Hehehehe.

Ujang dan Yana MIB
Pasangan bahagia Ujang dan Yana MIB

18 ulasan:

Lulu Caldina berkata...

alhamdulillah.. :)

Yana Libra berkata...

Alhamdulillah :)

Tunggu jugak update pasal baby diorang ni..hehe..muka cam ayah dia je ~ :)

Zie Fauzi berkata...

comelnya baby.... geram..

efa berkata...

tahniah ujang ngn akak yana :)

Cik FaRiZaM berkata...

alhamdulillah...tahniahh ujang n yana

deno berkata...

wah.... dpt baby... tahniah buat new papa n mama... :)

maszull berkata...

assalamualaikum ammar...tahniah buat ujang n yana kerana telah mendpt seorg baby girl...:)

Noraim berkata...

tahniah buat kedua duanya :)

tomatokering :) berkata...

alhamdulillah dapat baby sihat n comeyy :D

AMMAR YASIR berkata...

Lulu Caldina: Alhamdulillah Lulu :-)

AMMAR YASIR berkata...

Yana Libra: Comel kan? Huhuhuhu

AMMAR YASIR berkata...

Zie Fauzi: Comel comel... Ammar pun geram jugak tengok

AMMAR YASIR berkata...

efa: Tahniah blogger femes

AMMAR YASIR berkata...

Cik FaRiZaM: Tahniah!!!

AMMAR YASIR berkata...

deno: Aik? Deno? Tahniah!!! Tahniah!!!

AMMAR YASIR berkata...

maszull: W'salam. Tahniah. Bestlah dia ada baby

AMMAR YASIR berkata...

Noraim: Tahniah!!!

AMMAR YASIR berkata...

tomatokering :): Rezeki katakan. tahniah!!!