KOLEKSI GAMBAR BABY BLOGGER FAMOUS, UJANG DAN YANA MIB

Gambar baby Ujang9897
Inilah koleksi gambar baby blogger terkenal Ujang dan Yana MIB. Alhamdulillah Yana MIB semalam telah selamat melahirkan anaknya yang pertama. Baby perempuan ini merupakan permata yang paling berharga buat pasangan suami isteri ini (Ujang & Yana MIB). Tahniah diucapkan kepada mereka berdua kerana dianugerahkan harta yang paling bernilai di dunia ini iaitu anak. Semoga dengan kelahiran bayi ini dapat menambahkan lagi kebahagiaan rumah tangga blogger ini.

Tadi Ammar mendapat berita dari Ujang mengatakan baby ini dan ibunya(Yana MIB) dalam keadaan sihat walafiat. Bersama-sama kita doakan kesihatan kepada kedua-dua mereka ini. Semoga Allah memberkati pasangan ini. Sekali lagi tahniah diucapkan kepada Ujang dan Yana MIB.

Gambar baby blogger famous Ujang dan Yana MIB
Gambar baby dan ibunya Yana MIB.

Gambar bayi baru lahir
Sungguh comel baby ni.

Anak Ujang dan Yana MIB
Sempat lagi buat peace. Hehehehe.

Ujang dan Yana MIB
Pasangan bahagia Ujang dan Yana MIB

{ 18 comments.. read them below or add one }

Yana Libra Yana Libra 15 Februari 2012 3:47 PTG
Alhamdulillah :)

Tunggu jugak update pasal baby diorang ni..hehe..muka cam ayah dia je ~ :)
efa efa 15 Februari 2012 5:14 PTG
tahniah ujang ngn akak yana :)
Cik FaRiZaM Cik FaRiZaM 15 Februari 2012 5:16 PTG
alhamdulillah...tahniahh ujang n yana
deno deno 15 Februari 2012 6:01 PTG
wah.... dpt baby... tahniah buat new papa n mama... :)
maszull maszull 15 Februari 2012 6:25 PTG
assalamualaikum ammar...tahniah buat ujang n yana kerana telah mendpt seorg baby girl...:)
Noraim Noraim 15 Februari 2012 6:50 PTG
tahniah buat kedua duanya :)
tomatokering :) tomatokering :) 15 Februari 2012 7:07 PTG
alhamdulillah dapat baby sihat n comeyy :D
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 18 Februari 2012 7:30 PTG
Lulu Caldina: Alhamdulillah Lulu :-)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 18 Februari 2012 7:31 PTG
Yana Libra: Comel kan? Huhuhuhu
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 18 Februari 2012 7:31 PTG
Zie Fauzi: Comel comel... Ammar pun geram jugak tengok
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 18 Februari 2012 7:32 PTG
deno: Aik? Deno? Tahniah!!! Tahniah!!!
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 18 Februari 2012 7:33 PTG
maszull: W'salam. Tahniah. Bestlah dia ada baby
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 18 Februari 2012 7:34 PTG
tomatokering :): Rezeki katakan. tahniah!!!