18 Feb 2012

Nokia Bluetooth Stereo Headset BH503 Yang Sangat Cool Untuk Anda

1Hi bloggers and readers ,
Saya yakin korang tahu benda ni kan ? Malah dah jadi trend student dan almost teenagers menggunakan gadget ni . Banyak kelebihan die tau , lagipun dalam zaman serba maju ni semua nak wireless . So , why you dont try this kind of gadget ? Seriusly sangat berguna dan style untuk teenagers dan dewasa .

 

Function

The BH-503, it is a A2DP, AVRCP device that allows you to listen to music either by using laptop or phone wirelessly in great stereo quality while being able to control playback too.

Nokia Bluetooth Stereo Headset BH503 Package include
Nokia Bluetooth Stereo Headset BH-503
Nokia Compact Travel Charger AC-5
User Guide Manual
BOX

 

HARGA

1 unit = rm 90
2 unit = rm 85/each
3 unit = rm 83/each
4 unit = rm 80/each
lebih dari 5 unit = rm 75
Warranty: 2 week

 

FAQ :

Q: barang ni barang baru ke?
A: yes..
Q: kenapa barang ni warranty dia 2 week je,nape x lama?
A: sbb saya jual ni pun amik komisyen je.
Q: How to buy?
A: cod or postage.
Q: boleh percaya ke?
A: anda boleh tengok bh503 tu sendiri.
Q : how to order?
A : kalau anda nak beli 1 unit or 2 unit je,leh call saya and dapat bh503 tu
pada hari yg sama. tapi,kalau anda nak beli lebih dari 2 unit,dinasihatkan utk order sehari awal
daripada hari yang anda nak bh503 tu,sebab saya kena amik dengan supplier.

 

HOw to buy:

COD : area Subang airport, subang perdana, kota damansara, LRT kelana jaya.
POSTAGE : RM6
CONTACT Us
ryrinn azman = talian celcom , zero-one-three-two-zero-two-three-zero-seven-three /
talian maxis zero-one- four-seven-five-six-zero-zero-three-five
email = reenlaws92@gmail.com

 

Selanjutnya KLIK SINI

Tiada ulasan: