8 Feb 2012

STUDENT DAN STRESS

stress

Assalamualaikum dan salam sejahtera pembaca setia Blog Ammar.

 

Sejak akhir-akhir ni Ammar rasa macam stress sangat sebab banyak tugas yang perlu diselesaikan dalam masa terdekat. Memang betul orang cakap student memang tak boleh lari dengan stress ni. Alhamdulillah hari ni selesai satu tugas sebagai seorang pelajar iaitu “presentation” untuk subjek Asas Keusahawanan. Walaupun slide tu buat last minutes tapi alhamdulillah tadi dapat present dengan baik.

 

Minggu ni banyak kali kot Ammar strees sebab sebelum ni ada test. Bila test kena lah study kan kalau tak study memang susah nak jawab soalan. Matematik lagi. Alhamdulillah dua benda dah selesai iaitu test dan present. Sekarang ni Ammar tengah fikir dua benda lagi yang belum selesai iaitu assignment dengan final exam.

 

Hari Jumaat ni kena hantar dah assignment tu. Insyaallah akan siap semuanya esok hari. Bukan tak nak buat awal-awal tapi sebab banyak sangat tugas-tugas lagi terpaksa buat last minutes. Lepas siap semua assignment tu kena fikir pasal final exam pulak. Sebelum tu kena clearkan semua tu. Baru tenang nak jawab final exam nanti. Doakan Ammar dapat jawab dengan tenang final exam nanti k. Love u all!!! Smile

10 ulasan:

hawiz berkata...

jgn stress2..sentiasa senyum yer...yeayy..dh siap study tok test sok...ade kursus..hurmm...senyum3..=_+

AMMAR YASIR berkata...

hawiz: Ok senyum :-)

Yana Nanako berkata...

all the best ammar :D just think positive and u can do it ^_^

AMMAR YASIR berkata...

Yana Nanako: Thanks Yana.... :-)

ReeneeRaaid berkata...

jadi student ni, time management itu sgt penting. all the best ammar

maszull berkata...

assalamualaikum ammar...pandai2lah membahagikan masa tu yer dan selamat berjaya mama ucapkn buat ammar...:)

AMMAR YASIR berkata...

ReeneeRaaid: Betul tu... Terima kasih.... :-)

AMMAR YASIR berkata...

maszull: W'salam... Insyaallah... Terima kasih...

Yana Libra berkata...

Good luck~~


p/s:busy2 pun sempat je update blog eh~~ :p

AMMAR YASIR berkata...

Yana Libra: Thanks. Bhahahaha... Blog mesti update tiap2 hari, Huhuhuhuhu