STUDENT DAN STRESS

stress

Assalamualaikum dan salam sejahtera pembaca setia Blog Ammar.

 

Sejak akhir-akhir ni Ammar rasa macam stress sangat sebab banyak tugas yang perlu diselesaikan dalam masa terdekat. Memang betul orang cakap student memang tak boleh lari dengan stress ni. Alhamdulillah hari ni selesai satu tugas sebagai seorang pelajar iaitu “presentation” untuk subjek Asas Keusahawanan. Walaupun slide tu buat last minutes tapi alhamdulillah tadi dapat present dengan baik.

 

Minggu ni banyak kali kot Ammar strees sebab sebelum ni ada test. Bila test kena lah study kan kalau tak study memang susah nak jawab soalan. Matematik lagi. Alhamdulillah dua benda dah selesai iaitu test dan present. Sekarang ni Ammar tengah fikir dua benda lagi yang belum selesai iaitu assignment dengan final exam.

 

Hari Jumaat ni kena hantar dah assignment tu. Insyaallah akan siap semuanya esok hari. Bukan tak nak buat awal-awal tapi sebab banyak sangat tugas-tugas lagi terpaksa buat last minutes. Lepas siap semua assignment tu kena fikir pasal final exam pulak. Sebelum tu kena clearkan semua tu. Baru tenang nak jawab final exam nanti. Doakan Ammar dapat jawab dengan tenang final exam nanti k. Love u all!!! Smile

{ 10 comments.. read them below or add one }

hawiz hawiz 8 Februari 2012 11:36 PTG
jgn stress2..sentiasa senyum yer...yeayy..dh siap study tok test sok...ade kursus..hurmm...senyum3..=_+
Yana Nanako Yana Nanako 9 Februari 2012 12:55 PG
all the best ammar :D just think positive and u can do it ^_^
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 1:08 PG
Yana Nanako: Thanks Yana.... :-)
ReeneeRaaid ReeneeRaaid 9 Februari 2012 8:55 PG
jadi student ni, time management itu sgt penting. all the best ammar
maszull maszull 9 Februari 2012 10:39 PG
assalamualaikum ammar...pandai2lah membahagikan masa tu yer dan selamat berjaya mama ucapkn buat ammar...:)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 11:00 PG
ReeneeRaaid: Betul tu... Terima kasih.... :-)
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 11:01 PG
maszull: W'salam... Insyaallah... Terima kasih...
Yana Libra Yana Libra 9 Februari 2012 12:55 PTG
Good luck~~


p/s:busy2 pun sempat je update blog eh~~ :p
AMMAR YASIR AMMAR YASIR 9 Februari 2012 1:05 PTG
Yana Libra: Thanks. Bhahahaha... Blog mesti update tiap2 hari, Huhuhuhuhu