TERBONGKAR !!! GAMBAR PEMILIK KERETA PEUGEOT CDM25 PUTIH

Terbongkar Gambar Pemilik Kereta Peugeot CDM25 PutihPemililik kereta Peugeot CDM25 putih kini mendapat perhatian ramai pihak berikutan video yang dimuat naikkan di media-media sosial yang menunjukkan aksi samsengnya. Sikap yang langsung tidak menggambarkan penampilannya yang bertudung.

Aksi gangsternya itu menjadi mencetuskan kontroversi dan kemarahan ramai pihak. Ini kerana sikapnya yang ' berang ' dan mengeluarkan makian terhadap seorang pak cik berumur berbangsa cina yang tidak senjaga melanggar kereta barunya, Peugeot putih 208GTI bernombor plate CDM25.

Walaupun keretanya itu hanya tercalar sendikit, perempuan ini nekad menghentak ' Steering Lock ' ke atas kereta Uncle tersebut sambil memaki-hamun.


Bagaimanapun, indentitinya terbongkar.. Wanita itu dipercayai bernama ' Kiki Kamaruddin ' (bukan nama sebenar) .

Berhubung dengan penyebaran meluas video amukkannya itu yang berdurasi 2 minit 23 saat , masyarakat di seluruh Malaysia bertindak menghentam dan menyerang di laman sosial. Menurut komen yang diteliti di laman sosial ada pengguna berkata akaun peribadi facebook, nombor telefon wanita ini mula ditutup. Mungkin kerana ' malu ' atau tertekan dengan kecaman ramai pihak.

Di sini ditampilkan beberapa keping gambarnya dan gambar yang diparodikan orang ramai...
By~ Artortoise


Ini pula kepakaran orang ramai buat investigation.


Ini pula halamanya di Facebook yang menjual pakaian kahwin.Ungkapan EmasTerlajak kereta boleh diundur... Terlajak samseng , payah dilupa..

0 comment... add one now