25 Sep 2014

PERAGUT DISEMBELIH TANPA BELAS KASIHAN

PERAGUT DISEMBELIH TANPA BELAS KASIHAN

~ Gambar sekadar hiasan ~
PERAGUT DISEMBELIH TANPA BELAS KASIHAN.
Sungguh Tragis sekali..... MENGERIKAN!!!!

Nasib malang yang menimpa dua peragut yang telah berjaya ditangkap oleh penduduk kampung Hotel Mania, Zimbabwe. Menurut saksi, Zlatan ( bukan nama asal ) 68, salah seorang penduduk tempatan yang berang dengan kedua-dua peragut ini telah membawa keluar parang tajam yang berkilat lalu mahu menetak leher peragut itu tapi sempat dihalang oleh jirannya.

Namun ketika peragut itu ditangkap pihak saksi mengatakan tidak ada apa-apa barang yg berharga yg didapati pada peragut itu. Salah seorang penduduk tempatan yang juga imam dan ketua kampung di situ pula berang pada peragut itu telah memerintah anak buahnya menyembelih kedua-dua peragut ini. Kaki-kaki peragut itu diikat!!!

Dengan Takbir, dia telah menyembelih dua peragut tersebut tanpa rasa belas kasihan. Darah menyembur keluar, orang tempatan tidak berani menghalang perbuatan ketua kampung itu, kerana yang disembelih itu ialah seekor kambing & seekor lembu yang meragut rumput disembelih sempena Hari Raya Korban yang bakal kunjung tiba nanti ....


Kejadian ini diadaptasi dari sebuah novel yang berjudul " Maaf 200% " dan tiada kaitan samada yang hidup mahupun mati... Sekian dari saya... SELAMAT MENYAMBUT HARI RAYA AIDILADHA.

3 ulasan:

Ania berkata...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi. Blognya menarik.
Jika Anda mau mempromosikan blognya lagi dan share files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll./ juga catatan atau buku universitas), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

anajingga berkata...

kadang2 hilang rasa belas kasihan dah pada golongan yg hidup dgn menyusahkan org lain ni..macam gambar kambing tu,senyum je dia hehe

sherlina halim berkata...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/